0 ΣΧΟΛΙΑ

Κομνηνός: Βασικό δεν είναι να ξεκινήσει η σεζόν, αλλά να ολοκληρωθεί

Ο CEO του BCL υπογράμμισε πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου η αγωνιστική περίοδος να φτάσει στο τέλος της

Ο Πατρίκ Κομνηνός ξέρει ότι με τον κοροναϊό να έχει τον πρώτο λόγο, το Basketball Champions League και οι υπόλοιπες διοργανώσεις θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες. Ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι ο στόχος παραμένει ίδιος: Να ολοκληρωθεί η διοργάνωση, όπως έγινε και φέτος.

Ο CEO της διοργάνωσης παραχώρησε συνέντευξη στο podcast "Coast to Coast" του BCL και με την κουβέντα να πηγαίνει στους κινδύνους που υπάρχουν λόγω κορονοϊού δήλωσε: "Η προσέγγισή μας είναι συγκεκριμένη: Δεν είναι βασικό απλώς να ξεκινήσει μία σεζόν, αλλά να ολοκληρωθεί. Το είδαμε την σεζόν 2019/20 ότι ο στόχος μας ήταν να αναδειχθεί πρωταθλητής και φέτος έχουμε το ίδιο σκεπτικό".

Ο Πατρίκ Κομνηνός στην συνέχεια αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στο θέμα του κοροναϊού, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας: "Όλες οι πληροφορίες που έχουμε από τους δικούς μας ειδικούς σε ιατρικά θέματα αναφέρουν ότι οι επόμενοι τρεις μήνες, μέχρι τον Ιανουάριο δηλαδή, η κατάσταση στην Ευρώπη δεν θα βελτιωθεί στο θέμα του κοροναϊού. Αυτό οφείλεται σε μία σειρά από παράγοντες. Από τον κρύο καιρό, μέχρι την μετάλλαξη του ιού. Οι επόμενοι μήνες δεν μοιάζουν εύκολοι".

Κλείνοντας, ο Πατρίκ Κομνηνός αναφέρθηκε στις κινήσεις που έκανε η διοργάνωση και στις σκέψεις που υπάρχουν στην προσπάθεια να διεξαχθεί η διοργάνωση εν μέσω της πανδημίας, αλλά και στην απόφαση να αυξηθούν οι όμιλοι από τους 4 στους 8 για να μειωθούν οι αγώνες των ομάδων:

"Πήγαμε ένα βήμα πίσω και ακολουθήσαμε το Plan B, το οποίο είχαμε ετοιμάσει από τον Ιούλιο. Επιλέξαμε να γίνονται 8 και όχι 16 παιχνίδια την εβδομάδα και οι ομάδες παίζουν εναλλάξ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ευελιξία.

Αισθανθήκαμε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να νιώσουμε άνετα στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν στον κόσμο".


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ