3 ΣΧΟΛΙΑ

Κρήτη: Συνελήφθη ο ιερέας μετά το κήρυγμα για τις μάσκες

Ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων

Στη σύλληψη του Ιερέα που σε βίντεο φαίνεται να κάνει ένα διαφορετικό κήρυγμα από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια αγιασμού στο νηπιαγωγείο του Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο, προχώρησε η αστυνομία, σύμφωνα με πληροfορίες του ekriti.

Όπως αναφέρει το τοπικό site, ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.

Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αποφάσισε ξαφνικά να προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα κατά της μάσκας στα σχολεία και στους μαθητές. Τα όσα έλεγε προκάλεσαν την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά.

Μάλιστα, όταν κάποιοι γονείς έδειξαν την αντίθεσή τους με όσα έλεγε και άρχισαν να του ζητούν να ολοκληρώσει, ώστε να πάνε και στις δουλειές τους, εκείνος ξεκίνησε νέα λεκτική επίθεση: «Εντάξει, Συριζαίοι, εντάξει. Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».

Πηγή: protothema.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Paisios21 - 16/9/2020 09:52

Δεν ντρέπεστε λίγο διαβάστε το ευαγγέλιο τις προφητείες την αποκάλυψη του Ιωαννη και θα καταλάβετε τι γίνεται και σε τι εποχή ζούμε , όποιος διαφωνεί με τα σχέδια τους φυλακίζεται

Tettiks21 - 16/9/2020 12:07

καντο papatroll21 για περισσότερα likes αδερφε

Paisios21 - 16/9/2020 13:04

Δεν με ενδιαφέρουν τα likes φίλε,δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των ανθρώπων που είναι εκτός από τον Θεό αλλά με ενδιαφέρει να έχω καλή απολογία όταν έρθει η ώρα μου.ευχομαι σε όλους σας καλή φώτιση, αυτό έρχεται μετά της προσευχής της νηστείας της εξομολόγησης και του εκκλησιασμού, ήρθε η ώρα για εξετάσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ