1 ΣΧΟΛΙΑ

Με τηλεπαιχνίδι στο OPEN ο ευρωβουλευτής Γεωργούλης

Το κανάλι ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάζει καθημερινό (!) τηλεπαιχνίδι

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης εντάχθηκε στο δυναμικό του OPEN και θα παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι, «Joker».

Ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε επίσημη την συνεργασία του με τον ηθοποιό, ο οποίος θα είναι οικοδεσπότης στο νέο και απρόβλεπτο, καθημερινό (18:00) τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Η ανακοίνωση

«O Aλέξης Γεωργούλης "κάνει παιχνίδι": Το ανατρεπτικό JOKER έρχεται στο OPEN

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ!

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο… μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις.

Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ;

Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Το νέο ανατρεπτικό, καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον Αλέξη Γεωργούλη έρχεται στο OPEN.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ottoman21r - 14/9/2020 20:48

Να συγχαρώ όσους τον σταύρωσαν

ΕΠΟΜΕΝΟ