0 ΣΧΟΛΙΑ

Αρνητικοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις μειώσεις

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, είχε χθες συνομιλία με τους αρχηγούς του «τριφυλλιού» μεταφέροντας την επιθυμία της ΠΑΕ για «ψαλίδι» ύψους 40% στη δόση Μαΐου που σημαίνει συνολικό 10% από τα συμβόλαια της φετινής σεζόν

Δεν δέχτηκαν την πρόταση για μειώσεις των συμβολαίων τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Είχε γίνει γνωστό πως ο  τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, είχε χθες συνομιλία με τους αρχηγούς του «τριφυλλιού» μεταφέροντας την επιθυμία της ΠΑΕ για «ψαλίδι» ύψους 40% στη δόση Μαΐου που σημαίνει συνολικό 10% από τα συμβόλαια της φετινής σεζόν . Μια πρόταση που αφορά τα συμβόλαια στα οποία προβλέπονται αποδοχές άνω των 60.000 ευρώ. Ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟ ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως από τη μία πλευρά είναι άδικο να γίνει σε όλους το ίδιο ποσοστό μείωσης και από την άλλη, από τη στιγμή που θα συνεχιστεί η σεζόν δεν υπάρχει λόγος για μειώσεις.

Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ΠΑΕ στη στάση των ποδοσφαιριστών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με κάθε παίκτη ξεχωριστά για αυτό το ζήτημα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ