1 ΣΧΟΛΙΑ

Μάζεψε τεράστιο ποσό για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες της!

Πλέον αποκαλείται η «γυμνή φιλάνθρωπος»

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε μια 20χρονη για να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Η Κέιλεν Γουάρντ ζήτησε από τους ακολούθους της να κάνουν δωρεά 10 δολαρίων, σε κάποια από τις οργανώσεις που βοηθούν τους πυρόπληκτους κι αυτή θα τους έστελνε μια γυμνη της φωτογραφία!

Εξάλλου, η κοπέλα εργάζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο ως γυμνό μοντέλο στην Καλιφόρνια, οπότε το υλικό της ήταν… άφθονο!

«Χρησιμοποιώ το Twitter για να κερδίζω χρήματα, πουλώντας γυμνές φωτογραφίες. Έχω ένα πιστό κοινό που αγοράζει υλικό από μένα και έτσι πληρώνω τους λογαριασμούς μου», ανέφερε η ίδια. Μιλώντας στην Guardian, η Κέιλεν Γουάρντ δήλωσε πως κι αυτή έχει ήδη δωρίσει 1.000 ευρώ στους πυρόπληκτους στην Αυστραλία.

«Έχω περίπου 30.000, και σκέφτηκα ότι πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να καταθέσουν χρήματα, κάνοντας κάποια δωρεά για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Στις 3 Ιανουαρίου, η Γουάρντ ανάρτησε μια γυμνή φωτογραφία της αρχικά στο Twitter, στην οποία είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με emoji πεταλούδων, δίπλα σε μία λίστα με οργανώσεις που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν οι followers της.

Όσοι ενδιαφέρονταν θα έπρεπε να της στείλουν το αποδεικτικό της κατάθεσής τους και στη συνέχεια αυτή τους έστελνε την φωτογραφία της.

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν μάλιστα για να προκληθεί… φρενίτιδα. Μέσα σε ένα απόγευμα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 7.000 δολάρια!

 «Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα γίνει viral. Είχα κατακλυστεί από μηνύματα. Γρήγορα το πράγμα «εξερράγη» και φτάσαμε τα 100.000 δολάρια πριν το καταλάβω».

Το αρχικό tweet της Γουάρντ έχει τώρα 77.000 share και η ίδια αυτοαποκαλείται πλέον η «Γυμνή Φιλάνθρωπη».

Ωστόσο οι γυμνές φωτογραφίσεις της για καλό σκοπό της «έφεραν» και προβλήματα. Παρ’ ότι στο Instagram είχε περίπου 60.000 followers, το προφίλ της έκλεισε όταν έγινε αντιληπτό πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε όσους έδιναν χρήματα για τις φωτιές στην Αυστραλία.

Το Instagram μάλιστα έκοψε με αυτό τον τρόπο και μια βασική πηγή εσόδων για το μοντέλο. «Κάθε φορά που προσπαθώ να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό απενεργοποιείται, και αυτό που είναι ανησυχητικό, είναι πως μερικοί ψεύτικοι λογαριασμοί μου δεν έχουν διαγραφεί. Έχω υποστεί κλοπή ταυτότητας στο Instagram», ανέφερε η ίδια.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΑΕΚΟΛΑΤΡΗΣ - 8/1/2020 20:22

η λακαμιες πλερουα .τωρα βγες κανονικα στο κλαρι και οτι βγαζεις να πηγαινουν δωρεα στης ...πυρκαγιες.βρηκες πονηρο τροπο να βγαλεις ζεστο χρημα με προφαση της φωτιες .αλοιμονο... ουστ.

ΕΠΟΜΕΝΟ