0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι Δύο Ξένοι θα είχαν και τρίτο κύκλο, αλλά οι δημιουργοί τους έκαψαν το σενάριο!

Τι αποκαλύπτει σήμερα ο Δημήτρης Αποστόλου

Η αγαπημένη σειρά «Δύο Ξένοι» διήρκησε μόνο δύο σεζόν, ωστόσο κατάφερε να γράψει τηλεοπτική ιστορία. Τώρα, 21 χρόνια μετά ένας εκ των δημιουργών της, ο Δημήτρης Αποστόλου, αποκάλυψε ότι η σειρά ήταν έτοιμη και για τρίτη σεζόν ωστόσο κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει μια συνέχεια στους «Δύο Ξένους».

«Είναι, βέβαια, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Ήθελα να δω πώς θα πήγαινε αυτή η σχέση σήμερα. Τότε είχαμε γράψει τα δεκατρία επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο οποίος ήταν καλύτερος και πιο ώριμος από τους δύο πρώτους και μία μέρα τα κάψαμε στην παραλία γιατί υπάρχουν λέξεις που δεν μου επιτρέπει το ΕΣΡ να πω.. Κάποιοι άνθρωποι δεν τον βοήθησαν γιατί κυνήγησαν περισσότερο τα χρήματα», τόνισε αφήνοντας αιχμές.

Παράλληλα, ο σεναριογράφος αποκάλυψε ότι ύστερα από αρκετά χρόνια που είχαν απομακρυνθεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, μπόρεσαν πλέον να λύσουν τις διαφορές τους και ήδη ετοιμάζουν κάτι που είχαν αφήσει στη μέση.

«Πριν τέσσερις μήνες κάναμε μια κουβέντα με τον Αλέξανδρο. Με αυτό τον άνθρωπο, ότι και αν συμβεί, είναι σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότητα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας» σημείωσε ο γνωστός σεναριογράφος.

«Δεν θίξαμε ποτέ τα παλιά. Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε πέντε χρόνια. Καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε μια ιδέα που την σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, οικογενειακή κωμωδία που λέγεται «Η τούρτα της μαμάς». Μάλλον θα βγει προς Ιανουάριο μεριά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και το κανάλι» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αποστόλου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ