3 ΣΧΟΛΙΑ

Η ελληνική σημαία υψώνεται στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (VIDEO)

Με ένα βίντεο το οποίο προκαλεί δέος και συγκίνηση η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» γιορτάζει την 199η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, την 25η Μαρτίου 1821 με τον δικό της τρόπο, δίνοντας ευχή να «μας βρει η 200η επέτειος ενωμένους, σοφότερους και… νικητές!».

Ειδικότερα, δυο εν ενεργεία εργαζόμενοι υψώνουν τη γαλανόλευκη στον ψηλότερο πυλώνα της Εθνικής Γέφυρας της Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στην καρδιά μιας ιδιαίτερα δυσχερούς συγκυρίας, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η εκφώνηση και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου είναι παρμένες από τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, μια σπουδαία χρονιά εθνικής ανάτασης, η οποία συνέπεσε με τη «γέννηση» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Πηγή: thecaller.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
GiannisAgrinio21 - 25/3/2020 16:34

Χρόνια πολλά σε όλους. Απο τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά... τα λέει όλα ο εθνικός μας ύμνος.

costasaek10 - 25/3/2020 15:52

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και η Παναγια μας βοηθεια στις δυσκολες στιγμες του κοσμου ολου.

Vasilis.A E K. HAIDARI - 25/3/2020 12:06

Απο την Ιστορια μαθαινουμε οτι τιποτα δεν γινεται τυχαια,αλλα ολα εχουν τις αιτιες τους,'''Χρονια Πολλα σε ολες τις Ελληνιδες και τους Ελληνες'',Ευχομαι υγεια σε ολο τον κοσμο με την προσδοκια να βγουμε ολοι νικητες απο αυτη την ασυλληπτη δοκιμασια!!...................Α Ε Κ Α Ρ Α....ΤΕΛΟΣ....

ΕΠΟΜΕΝΟ